Living : 2020-05-01

LIVING KUZHINË : 77 : 77

LIVING KUZHINË

FILETË VIÇI ME SALCË VERE TË KUQE TË ËMBËL DHE PATATE VIOLË MISH QENGJI FRIKASE RIKOTA E FURRËS ME SALCË, LULESHTRYD­HE DHE BORONICA 77

© PressReader. All rights reserved.