Living : 2020-05-01

PËRMBAJTJA : 8 : 8

PËRMBAJTJA

MODË BUKURI HISTORI NJERËZORE STIL JETESE www.living.al Rruga e “Qelqit”, Kombinat, Tiranë, Shqipëri Tel: +355 44 800 008 Fax: +355 44 800 001 LIVING WEB: PËR REKLAMA NË REVISTËN LIVING: marketing@living.al kryeredakt­or@living.al REDAKSIA: PËR ABONIME NA KONTAKTONI: sales@living.al LIVING NË INTERNET: facebook/Living youtube/TringDigit­al twittwer.com/ TringDigit­al www.living.al 8 LIVING.AL PRANVERË 2020 PËRMBAJTJA PRANVERË 2020 NGA: FOTOGRAFIA: ASISTENT EDITOR: FASHION EDITOR: GRIMI DHE FLOKËT: SANTANA ÇOMORA ARMAND HABAZAJ XHOIA DUMI ORIANA KAMBERI EVA DIBRA përtej ekranit, për veten dhe gazetarinë e ditëve të sotme 40

© PressReader. All rights reserved.