Living : 2020-05-01

LIVING SHTËPI : 93 : 93

LIVING SHTËPI

LIVING SHTËPI TUALETET Banjat janë rinovuar tërësisht. Zymtësia e toneve të mbyllura është zëvendësua­r tek tualeti i natës nga veshja me efekt mermeri të hapur, një referencë ndaj klasikes, xhami i tejdukshëm i kabinës së dushit dhe rafteve të bardha që e konturojnë, dhe sifonit të dukshëm të lavamanit. Ndërsa tek tualeti i ditës, tonet janë më të ngrohta. Dushi është eliminuar, për t’i dhënë më tepër hapësirë tualetit të vogël, dhe mobilja e lavamanit me një plan të ngrohtë druri së bashku me një pasqyrë të rrumbullak­ët sipër saj, të shfaqen simetrikis­ht sapo hap derën. (por jo shumë) 93

© PressReader. All rights reserved.