Nga Stela & Santa për një stil BIO të vjeshtës

nga Stela dhe Santa për një stil BIO të stinës së vjeshtës

Living - - VJESHTË 2017 -

Në harmoni me vjeshtën

NGA Santana Çomora | FOTOGRAFIA: Armand Habazaj | FASHION EDITOR: Stela Plaka

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.