PËRMBLEDHJE PËR SAPUNËT NATYRALË NESTI :

Living - - MODË -

Nuk përmbajnë vajra mineralë, pa paraben apo përbërës të tjerë agresivë

Pa lëndë petrokimike, pa sulfat, pa agjentë emulsifikues sintetikë, pa paraben dhe glikol. I krijuar me dashuri dhe përkujdesje në Firence, Itali që prej vitit 1947 .

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.