Por a mund ta shohim nga një këndvështrim tjetër listën e planifikimit të festave për familjarët dhe miqtë tanë?

Living - - EDITORIAL -

LISTË TRADICIONALE:

1. Harxhoni kohë për të blerë dhurata 2. Mbështillni dhuratat 3. Dërgoni dhurata 4. Bëni pazar 5. Gatuani për ta 6. Ndizni dritat e pemës

PROPOZIM:

1. Kushtojuni kohë të dashurve tuaj 2. Mbështillini fort në një përqafim 3. Dërgojuni atyre dashuri 4. Bëni vepra të mira 5. Krijoni kujtime me ta 6. Bëhuni vetë drita

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.