Si të grimohemi natën e ndërrimit të viteve

Living - - DIMËR 2018 -

Të kesh një pamje tërheqëse për festa, nuk mjafton vetëm një veshje elegante. Grimi gjithashtu luan një rol të rëndësishëm.

Në këtë pikë, çdo gjë është e lejuar për festa... buzë të kuqe, grim i rënduar... fundja, jemi në atmosferë festive. Living vjen me disa këshilla për ju:

Këtë vit, dy janë tendencat kryesore në grim: smokey eyes klasik dhe buzët e kuqe. Sytë smokey janë gjithmonë tendencë, por këtë vit ai vjen më i ngrohtë, me ngjyrën e artë, perlë, bakri dhe ngjyrat e tokës...

Ngjyra e artë është shumë në modë këtë dimër. Guxoni me përdorimin e saj, duke e kombinuar me buzë të kuqe.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.