HYRJA

Living - - SHTËPI -

KARAKTERIZOHET NGA MOBILIA/KONSOLE e ulët e këpucëve dhe një pasqyrë e lartë. Këtu dominon ngjyra e bardhë, që bën kontrast me kafen e ngrohtë të pllakave të dyshemesë, të cilat përshkojnë gjithë zonën e shërbimit. Elementet dekorative me tonalitete të errëta, ngacmojnë dhe pasurojnë më tej estetikën e ambientit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.