SCOTISH GIRL

Living - - MODË -

FUNDET ME KUTI DHE PALA, TË PËRJETSHME NË GARDËROBËN TONË, PËR TË SJELLË NJË PAMJE SA TË KOHËS, AQ EDHE TË NJË EPOKE TJETËR.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.