»BRUNA:

Living - - PERSONAZH -

Living erdhi në çastin e duhur në jetën time. Duhet të jesh e pjekur që ta kuptosh si filozofi jete dhe unë isha gati në momentin kur m’u dha mundësia që të bëhesha pjesë e stafit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.