»LESS IS MORE: NGJYRA PASTEL, MATERIALE CILËSORE DHE AKSESORË FINË.

Living - - MODË -

Të kesh një stil minimalist do të thotë të biesh në sy edhe pa tërhequr vëmendjen, pra, të kesh një sharm diskret. Stili minimalist është një filozofi jete, e cila u shfaq për herë të parë rreth viteve ’90 nga shtëpia e “Prada”.« modës

LIVING MODË

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.