Kremi pudër:

Living - - MODË -

gjatë stinës së pranverës, përdorimi i kremit pudër duhet të përshtatet me tonalitetin e lëkurës. Specialistët sugjerojnë përdorimin e një kremi pudër të lehtë që ta trajtojë lëkurën, duke siguruar njëkohësisht mbrojtje, hidratim dhe mbulim. Rekomandojmë:

YOUTHFUL WEAR COSMECEUTICAL YOUTH-BOOSTING SPOTLESS FOUNDATION SPF 15

Inovacion! Një serum që ofron mbulim të menjëhershëm dhe do të dukeni deri në 10 vjet më të reja! Redukton shenjat dhe njollat deri në 67 %.

Sipërfaqja ultra-fluide për përsosjen e lëkurës, siguron mbulim perfekt dhe të pastër. Përmbajtja e saj me 35 % formulë silikoni dhe pigmente me ngjyrë të vërtetë, ofron një përbërje revolucionare të lëngshme, që ju jep përshtypjen se nuk keni vendosur asgjë në lëkurë. Përveç kësaj, pikatorja shpërndan dozën e përsosur mbi furçë.

SPF 15 mbron lëkurën dhe ndihmon në parandalimin e shfaqjes së njollave të reja.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.