Konturimi i fytyrësNjë

Living - - MODË -

nga trendet e këtij sezoni, është edhe konturimi i fytyrës. Sugjerojmë përdorimin e tonit dhe shkëlqyesit të mollëzave. Aplikimi i tyre do ta theksojë edhe më shumë këtë pjesë të fytyrës.

Sy plot dritë dhe shkëlqim: këtë sezon janë sërish në modë tonet me shkëlqim. Pak rëndësi ka ngjyra; zgjidhni një nuancë që ju pëlqen dhe vezulloni. Harrojeni përzgjedhjen e ngjyrës që kombinon me nuancën e syve. Rekomandojmë:

SHIMMER STRIPS ALL-IN-1 CUSTOM NUDE PALETTE PËR FYTYRË DHE SY

Një paletë të mrekullueshme, e cila përdoret për të gjithë fytyrën. Krijoni shkëlqimin e përsosur dhe një pamje të personalizuar. 12 tone ultra-elegante shimmery naked, krijojnë një shkëlqim të plotë, kontur dhe theksojnë mollëzat. Një paletë e plotë përfshin pasqyrën, aplikuesin dhe udhëzuesin.

Gjithçka në një: ton sysh + hije sysh + bronzer + blush + shkëlqyes faqesh.

All-Over Glow Nude: Një përzierje e të gjitha hijeve së bashku për një shkëlqim gjithëpërfshirës.

Nude Eyes: Përdorini tonet edhe për hijëzim sysh edhe si ton.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.