Vetullat:

Living - - MODË -

set produktesh inovativ për të theksuar dhe njëkohësisht për të trajtuar vetullat. Nuk lë shenja, plotëson, trash dhe thekson vetullat. Në vetëm 3 javë do të vëreni se janë më të shëndetshme dhe më të dendura. Sugjerojmë:

EYE BOOSTER 4-IN-1 BROW BOOSTING KIT

Laps: një hije universale që mbush, jep formë dhe thekson për një rezultat sa më natyral.

Laps shkëlqyes: për t’i dhënë efektin lift zonës nën vetull.

Xhel pa ngjyrë me përmbajtje serumi: për të fiksuar vetullën dhe për ta trajtuar atë.

Furça e integruar dhe krehri, për vetulla të përkryera dhe linja të pastra.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.