Lapsi i syve:

Living - - MODË -

edhe pse për pak kohë ishte zhdukur nga sfera e bukurisë, këtë pranverë rikthehet fuqishëm. Lapsi i syve është pjesë e rëndësishme e një makijazhi të mirë, për një shikim të thellë dhe tërheqës. Përdorimi i tij plotëson pamjen. Ai aplikohet sa më afër qerpikëve, për t’i dhënë më shumë dritë syrit.

SHIMMER STRIPS CUSTOM EYE ENHANCING EYELINER TRIO, UNIVERSAL LOOKS

Trio Sysh! Një laps i zi, një në ngjyrë kafe dhe një bezhë.

Set i përsosur me tre vijëzues për të krijuar një vështrim mbresëlënës.

Një set me formulë të qëndrueshme ndaj ujit, ofron vijëzim perfekt për 24 orë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.