SARA KARAJ

Living - - MODË -

njihet si blogerja e parë shqiptare. Për herë të parë, në një kanal YouTube gjendet një vajzë e cila në bloget e saj lifestyle dhe në tutorialet e bukurisë, flet shqip. Sara e nisi eksperiencën e saj 4 vite më parë, kur gjithçka ishte vetëm një hobi për të. 22-vjeçarja vazhdon studimet për arkitekturë, një degë e cila lidhet pa dyshim me dashurinë e saj për artin në përgjithësi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.