Në kuletën tuaj nuk duhet të mungojë asnjëherë një krem pudër!

Living - - MODË -

Bashkë me sfungjerin, kremi pudër mund të bëjë mrekulli në tualetin e punës. Merrni shumë pak produkt në sfungjerin tuaj dhe aplikojeni vetëm në zonat ku shikoni se mbulimi i kremit pudër gjatë ditës është zbehur. Mos e ekzagjeroni me aplikimin e tepërt të tij, pasi do të japë përshtypjen e kundërt të asaj që ju keni në mendje.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.