Një bronzer do të ndryshonte gjithçka!

Living - - MODË -

Rezultati që bronzeri jep në një grim të shpejtë është i pabesueshëm. Kjo, sepse bronzerin mund ta përdorni edhe si kontur, nëse keni zgjedhur tonalitetin e duhur, e gjithashtu si një ton sysh për t'i dhënë dinamizëm dhe rëndësi syve, për të fshehur lodhjen. Përveç këtyre, sigurisht që bronzeri është një pikë kyçe e këtij shndërrimi, pasi i jep ngjyrën e munguar fytyrës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.