Netët janë bërë për të ndriçuar ti!

Living - - MODË -

Mos harroni highlighter-in! Sipas mendimit tim, është një ndër pikat më të rëndësishme për të kompletuar shndërrimin tuaj nga dita në natë. Kujt nuk do t'i pëlqente që të shkëlqente në errësirën e natës? Ndaj, mos harroni highlighter-in në kuletë. Aplikojeni në kockën e mollëzës dhe kujdesuni të mos ketë diferencë shumë të madhe me tonin e kremit pudër.

Pasi të keni mbaruar me vendosjen e këtyre produkteve në tualetin e punës, jeni gati të dilni.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.