ELKIERI KALON ORË TË TËRA

Living - - MAN STYLE -

duke lexuar e duke u informuar rreth tendencave më të fundit, mënyrës se si t’i gërshetosh disa stile së bashku e si mund të kombinosh ngjyrat me njëra-tjetrën. Është aq i apasionuar pas pasarelave të modës, sa habitesh me informacionin që ka. Ritmi i ditës së tij bën që të ketë dhe një formë fizike mjaft të mirë, duke ndërthurur orët si trajner i fëmijëve në akademinë sportive, me stërvitjen në palestër, për të patur një trup të lidhur e të shëndetshëm. Elkieri është mjaft i kujdesshëm edhe ndaj ushqimit që konsumon, duke u përpjekur të marrë vlerat e duhura ushqimore. Ai është i ndërgjegjshëm që në rrjete sociale dhe në jetën e vërtetë merr komplimente nga shokët, por kur vijnë nga femrat është gjë tjetër… ndihet më i vlerësuar në optikën e tyre.

MAN STYLE

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.