SOKOL PRENGA

Living - - GASTRONOMI -

Tiranë, Shqipëri Shef kuzhine, pastiçier

Përvojë 31-vjeçare, përfshi këtu edhe 4 vitet e Shkollës së Kulinarisë së Tiranës. Përvojë në Holandë, Greqi, Tiranë, në restorante dhe hotele të ndryshme. Promovues i kuzhinës shqiptare që prej vitit 1999, në shtete, si: Itali, Finlandë, Izrael, Rumani, Turqi, Kroaci, Poloni, Zvicër, Gjermani, Kosovë, Maqedoni, Belgjikë. Aktiv në nismën “Shije Shqiptare” dhe një ndër themeluesit e saj.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.