PËRPARIM BABALIJA

Living - - GASTRONOMI -

Gjakovë - Kosovë Shef Kuzhine

Me mbi 20 vjet eksperiencë kulinare, duke përfshirë këtu edhe Shkollën e Kulinarisë Franceze dhe studimet për Kuzhinën Molekulare në Varshavë të Polonisë, përvojat nëpër hotele dhe restorante në Kosovë, Francë e Poloni. Prej vitesh, vlerësues dhe promovues i kuzhinës shqiptare në shumë shtete europiane. Aktualisht është shef në “Gizzi Exclusive”, në Prishtinë, ku po sjell një risi në recetat e Kosovës. Njohës i kuzhinës shqiptare, pjesë e lëvizjes “Shija Shqiptare” si dhe njëri prej themeluesve të saj.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.