KAVANOZAT E NGJYROSUR

e ngjyrosur

Living - - PËRMBAJTJA -

DIMRI IKU,

por la pas një pirg me kavanoza të zahireve, me përmbajtjen e të cilëve jemi ëmbëlsuar gjatë ditëve të ftohta. Duke qenë se ne të “Living” na pëlqen riciklimi dhe ngjyrat, kemi menduar t’i pikturojmë ato me lule pranvere dhe t’i përdorim si vazo, ndërkohë që presim t’i mbushim përsëri.

MJETET QË NA NEVOJITEN:

kavanoza të ndryshëm bojëra xhami penela shumë fantazi

NGA MIRELA ANDONI FOTOGRAFIA: ARMAND HABAZAJ

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.