KODI I PATHYER I VESHJES SË TYRE

Living - - LIVING PERSONAZH -

NË ÇDO DALJE PUBLIKE, VESHJET E ALMEDËS DHE TË TOLGËS JANË THUAJSE GJITHMONË BARDHË E ZI. Nuk është e rastësishme që në intervista, shërbime fotografike a kudo shfaqen, ata u qëndrojnë besnikë këtyre toneve në veshje. Duket që kanë një kod të tyrin. “E zeza, e bardha dhe e kuqja janë ngjyrat tona të preferuara, - tregon Almeda. - Rrallë na sheh me ngjyra të tjera. Është thjesht preferencë jona.”

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.