GAZEBO.

Living - - LIVING SHTËPI -

Krijuar nga kulmi i një shtëpie të vjetër javanese (Joglo). Grilat, dru bambuje, që mbrojnë nga shiu dhe nga dielli.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.