»ALMEDA:

Living - - LIVING PERSONAZH -

Ishte hera e parë që rrinim kaq gjatë larg njëri-tjetrit. Sigurisht, e kam bërë çdo javë rrugën TiranëStamboll, sepse kështu kishim rënë dakord me produksionin që në fillim, pasi në të njëjtën kohë isha duke punuar dhe me projektin tim të ri në Turqi. Largësia na pëlqeu të dyve si ide, sepse sa më shumë të të marrë malli për njeriun me të cilin ndan jetën, aq më lidhja.« interesante e emocionuese bëhet

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.