DRESS for the SUCCESS.

Living - - LIVING MODË -

Ajo është pasiononte, e lirë dhe pa komplekse. Jeton mes dy kohëve, asaj moderne dhe klasike, duke qenë herë e fortë, e herë e brishtë. Në stilin e saj vintazh, ku dominojnë ngjyrat e forta me kombinime të viteve `80, duket sikur kërkon më shumë liri për të qenë vetvetja.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.