SI MUND TA PËRDORNI KEFIRIN

Living - - SHËNDET & MIRËQENIE -

Kefiri mund të përdoret në shumë mënyra, ashtu siç përdoret qumështi dhe kosi. Mund të konsumohet si pije, si lëng në smoothie me fruta të ndryshme, mund ta përzieni me mjaltë dhe ta konsumoni me drithëra apo tërshërë. Kefiri gjithashtu mund të përdoret në gatime si supa, salca dhe sallata, por duke pasur parasysh që nxehtësia mund të ulë ndjeshëm përqendrimin probiotik.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.