BOZË–UP

Living - - LIVING KUZHINË -

PËRBËRËSIT PËR 4 PERSONA: 250 g akullore me vanilje 600 ml bozë •kanellë pluhur shkop kanellë për dekor. Në gotë hedhim 2 kupa akullore, shtojmë bozë dhe pak kanellë dhe në fund e dekorojmë edhe me shkopin e kanellës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.