Rëndësia e implanteve

Living - - LIVING MODË -

Implanti është zgjidhja më e mirë protetike për zëvendësimin e dhëmbëve që mungojnë, sepse luan rolin e rrënjës së dhëmbit. Në këtë mënyrë ruajmë dhëmbët ngjitur dhe parandalojmë humbjen kockore që ndodh aty ku mungon dhëmbi. Implantet janë tejet estetike, nuk krijojnë shqetësime dhe vështirësi në të folur dhe mbi të gjitha, kanë jetëgjatësi. Që të gjitha këto faza dhe procese të jenë frytdhënëse, duhet të tregojmë shumë kujdes, jo vetëm në zgjedhjen e implantit, por mbi të gjitha në zgjedhjen e dentistit. Te “KissDent”, implantet vendosen shpejt dhe pa dhimbje, duke mos i lënë vend frikës dhe makthit që të gjithë njerëzit kanë nga dentisti. Në klinikën “KissDent” përdoren implante të firmës prestigjioze franceze ETK, që tani për tani është më e mira në treg.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.