Jo vetëm stomatologji, por edhe estetikë fytyre

Living - - LIVING MODË -

Ditët e sotme imazhi po bëhet gjithnjë e më i rëndësishëm. Është bukur të ndihesh mirë me veten dhe trupin, pavarësisht nga mosha. “KissDent”, përveç buzëqeshjes, rikthen edhe rininë në fytyrën tuaj. Trajtimet estetike, ndonëse joinvazive, duhet të bëhen nga një staf i përkushtuar dhe profesional, që njeh mirë anatominë e fytyrës dhe teknikën e injektimeve. Të gjitha këto përkujdesje dhe shërbime, më mirë se kudo i bëjnë në “KissDent”.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.