“Riso Scotti”

Living - - LIVING PERSONAZH -

pushton Shqipërinë. 1326 kilometra të përshkuara, tre shtete - Shqipëri, Mal i Zi, Kosovë - dhe 13 motoçiklistë të udhëhequr nga presidenti dhe administratori i kompanisë, dr. Dario Scotti, në një udhëtim për të prezantuar kulturën e orizit dhe rizotos italiane në Ballkan. Objektivi i këtij udhëtimi është bashkimi i popujve nëpërmjet kulturës së ushqimit. Kjo është vetëm një pjesë e fushatës së përvitshme të nisur nga kompania “Riso Scotti” në Shqipëri, tok me bashkëpunëtoren kryesore, kompaninë “Teuta”. Një javë për të zbuluar pjesët dhe peizazhet e panjohura të kontinentit të vjetër, për të zbuluar vende që qëndrojnë midis traditës dhe dëshirës për modernizim, dhe që dinë të dhurojnë emocione.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.