MISIONI I TESS-IT

Living - - LIVING MODË -

Frymëzojmë dhe përmirësojmë jetën e profesionistëve të bukurisë dhe klientëve të tyre, përmes edukimit të koncepteve që krijojnë një stil jete dhe mirëqenie në ekuilibër të plotë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.