LINJA QË SHUAN ETJEN E LËKURËS HAP PAS HAPI, NË ÇDO PIKË TË SAJ

Living - - LIVING MODË -

Pastrues në trajtë xheli 195 ml

Ashtu siç ndodh kur spërkasni ujë të ftohtë në fytyrë, ashtu edhe pastruesi në trajtë xheli do t’i japë jetë lëkurës suaj duke larguar të gjitha papastërtitë. Ky xhel i freskët transformohet në një shkumë të lehtë, që e lë lëkurën të pastër dhe të hidratuar.

Esencë Hidratuese Parapërgatitore 150ml

Përgatisni lëkurën tuaj me Esencën Hidratuese Parapërgatitore vetëm nga L’OCCITANE. Përbërja e saj e lëngshme e freskon sakaq lëkurën, duke e përgatitur për hidratimin që do të pasojë. Ky mund të jetë një hap i ri për ju, por më i preferuari në rutinën tuaj të bukurisë.

Spërkatës i Freskët Hidratues 50ml

Spërkatni pak ujë në lëkurë, kudo, në çdo kohë! Përdoreni këtë ujë bukurie, sa herë që lëkura juaj të ketë nevojë të freskohet. Formula e tij ndërthur fuqitë e ujit të burimit Réotier në Francë, me acidin hialuronik, për të hidratuar lëkurën tuaj. Madje shërben edhe si fiksues makijazhi!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.