JUVENTUS DHE QERSHI

Living - - LIVING KUZHINË -

Të dy e kanë marrë seriozisht këtë punën e re në kuzhinë dhe e kanë personalizuar menjëherë. Gjithsecili përparësen e vet. Për Kelin, veshja e përparëses kur gatuan është një zakon i kahershëm. Dizajni i zgjedhur, si tifoz juventin, e bën t’i duket punë më burrërore, kurse Ivës i duhet ta pranojë që përparësja është fringo e re, e sapoblerë. “Vetëm këtë vit, kur prisha dy bluza dhe një fustan pambuku me përskita qershish, teksa u hiqja farat për t’i bërë reçel apo ëmbëlsira, e kuptova zakonin e vjetër të sime gjysheje, për të veshur përparëse edhe kur skuqte një vezë, edhe kur lante një gotë. Ndaj bleva përparësen time të parë, me dizajn qershish, jo thjesht që të më kujtojë se pse duhet vendosur gjithmonë, por edhe sepse qershitë janë të preferuarat e mia nëpër dizajne”. Këto përparëse janë perfekte edhe për fotografitë. Në njëfarë mënyre, të sugjerojnë se çfarë do të shohësh me tej në blogun e gatimeve: gjëra gocash dhe gjëra çunash, të ëmblat njëra dhe të kripurat tjetri. Të dy e dinë që do të futen shumë në territoret e njëri-tjetrit, Keli fillimisht ca më rrallë tek ëmbëlsirat, sepse te mishi dhe peshku ai ndihet një zot i vërtetë gatimi dhe këtë e dinë të njohur e të panjohur.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.