GOTHIC STYLE RIKTHIM NË VITET `80

Living - - PËRMBAJTJA - NGA: SANTANA ÇOMORRA FOTOGRAFIA: ARMAND HABAZAJ FASHION EDITOR: STELA PLAKA MAKE UP ARTIST: LINDA GURI

Stili gotik, ose i njohur ndryshe si i errët, ka si bazë ngjyrën e zezë dhe është frymëzuar nga epoka viktoriane. Misterioz dhe vintazh, më shumë sesa stil, kjo është një mënyrë e të jetuarit duke parë plot ngjyra të tjera brenda të zezës. E zeza nuk është ngjyra e trishtimit, por e elegancës dhe stilit, e na jep më shumë forcë dhe autoritet brenda vetes.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.