ÇFARË OFRON?

Living - - PËRMBAJTJA -

Quiet Lake është një nga rezidencat private më ekskluzive në Shqipëri, i organizuar me 16 vila dhe 16 apartamente, të tipologjive të ndryshme. Quiet Lake do t’i ofrojë standard të lartë secilit që ëndërron të jetojë në komfort, luks dhe pranë qetësisë së natyrës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.