KELI & IVA - NJË BLOG GATIMI NDRYSHE

Living - - PËRMBAJTJA - JO VETËM NGA ATO TË KUZHINËS...

Jo vetëm sepse ata që e kanë hapur nuk janë kuzhinierë të vërtetë, pra, na japin shpresa të gjithëve që t’ia marrim dorën në kuzhinë, por edhe sepse dy gazetarët premtojnë që në faqen e tyre të re, brenda dy portaleve, të mbledhin edhe shumë receta të vjetra dhe të reja, bashkë me këshilla për mënyrën e jetesës. Me kripë, sheqer, dhe e gjeni dot se me çfarë tjetër? Me shumë erëza.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.