Shea Butter Hand Cream 30ml.

Living - - LIVING PROMOCION -

Duar të plasaritura dhe të dëmtuara nga të ftohtët? Përdorni kremin e duhur të duarve dhe jepuni atyre butësinë e dëshiruar. Dhurojini vetes një lëkurë të butë dhe joshëse! Ky krem, falë përqendrimit të 20% gjalpë kariteje, mjaltit dhe bajames mbron, ushqen dhe zbut duart, duke u falur atyre një aromë të këndshme.

Aplikohet - në duar të pastra, sa herë që të jetë e nevojshme brenda ditës. Masazhohet në lëvizje rrethore që të përthithet lehtësisht nga lëkura e duarve.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.