PASTRUESI APO TONIKU

Living - - LIVING PROMOCION -

Ky është një produkt kyç i rutinës ditore të bukurisë dhe është krijuar posaçërisht për pastrimin e thellë të lëkurës. Me ndihmën e përbërësve të tij aktivë, largon të gjitha mbetjet dhe papastërtitë që mund ta dëmtojnë atë. Rekomandojmë:

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.