SERUMI PËR ZONAT DELIKATE

Living - - LIVING PROMOCION -

Aplikimi i tij ka efekte mrekullibërëse në lëkurë. Falë serumit, lëkura është më e butë dhe më elastike. Për zonat delikate të fytyrës, kini parasysh se ju duhet një produkt i veçantë, pavarësisht nga mosha juaj. Serumi për zonën rreth syve kujdeset për eliminimin e vijave të lehta apo parandalimin e tyre që në moshë të re.

Rekomandojmë:

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.