Oxhaku

Living - - LIVING SHTËPI -

nuk është ai tradicionali, që jemi mësuar të shohim nëpër apartamente, por është oxhak bioetanoli, i zgjedhur i tillë për të respektuar stilin modern që e karakterizon këtë interior dhe me një flakë ritmike perfekte, që netëve të dimrit të ngjall dëshirën për një gotë verë dhe shoqëri të mirë. Në krah, i qëndron një bibliotekë ku ka copëza jete, kujtimesh dhe suvenire udhëtimesh të largëta dhe të afërta.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.