LE CRAYON KHÔL NOIR

Living - - LIVING PROMOCION -

Lapsi i syve është pjesë e rëndësishme e një makijazhi të mirë, pasi thellon shikimin dhe e bën më tërheqës. Përdorimi i tij plotëson pamjen. Ai aplikohet sa më afër qerpikëve, për t’i dhënë më shumë dritë syrit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.