LA PALETTE CARACTÈRE

Living - - LIVING PROMOCION -

Paleta me nuanca të ndezura, ju dhuron hijeshi dhe butësi për buzët. Ajo nuk ka shkëlqim dhe nuk thahet në buzë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.