LE VERNIS FLAMBOYANCE

Living - - LIVING PROMOCION -

Një femër që e ka merak bukurinë, i kushton gjithmonë rëndësi duarve dhe manikyri, është pikë referimi kur flasim për stil dhe ngjyra të bukura.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.