PRODUKTE ESENCIALE PËR KUJDESIN E LËKURËS NË VJESHTË

Living - - PËRMBAJTJA -

Me ndryshimin e motit dhe ardhjen e stinës së vjeshtës, ndryshojnë edhe nevojat tona, si dhe rutina e përditshme e kujdesit për lëkurën. Vjeshta është stina e duhur për të rigjeneruar lëkurën nga dëmtimet e shkaktuara nga dielli i verës, si dhe për ta përgatitur atë për ardhjen e dimrit. Gjatë kësaj periudhe lëkura ka nevojë të hidratohet. Living sjell disa këshilla të vlefshme për ju!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.