TË JESH TËRHEQËSE NË VJESHTË

Living - - PËRMBAJTJA -

Të jesh e bukur, tërheqëse dhe plot finesë është një nga avantazhet që të japin produktet Chanel. Linja Chanel Maximalism, plotëson pamjen tuaj duke ju dhuruar rrezatim, shikim magjepsës dhe buzë joshëse. E veçanta e kësaj linje është emblema e luanit, shumë e çmuar për Gabrielle Chanel. Forca e luanit i jep sa guxim, aq edhe shkëlqim femrës që i përdor. Me linjën e re Chanel Maximalism, ju do të fitoni vetëbesim dhe do të jeni magjepsëse.

Femra që përdor koleksionin kozmetik Chanel Maximalism nuk fshihet, asaj i pëlqen vëmendja. -Lucia Pica-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.