USHQIMI DHE FILMAT JANË NJË BINOM POTHUAJSE PERFEKT.

Living - - LIVING KUZHINË -

Çdo film i frymëzuar nga ushqimi ka një ndikim të madh për të na mbajtur para televizorit, duke na ngjallur emocione, por edhe duke na zbuluar receta të reja, që mbeten në zemër bashkë me protagonistët e filmit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.