Dhoma martesore i ngjan një suite hoteli,

Living - - LIVING SHTËPI -

si për nga dimensioni, edhe për nga planimetria. Krevati me dimensione king size 2 me 2, është vendosur i vetëm dhe shoqërohet vetëm nga kredenca dhe pasqyra e tualetit. Muri ballor është veshur me mdf-material superior druri, ngjyrat janë të ngrohta dhe dyshemeja është veshur me moket. Përballë tij, është vendosur gardëroba dhe ndarja e këtyre dy ambienteve është bërë me anë të një dere xhami. Gardëroba me kremaliere bën të mundur ristrukturimin e saj sipas nevojave.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.