PLANETI femëror

Living - - LIVING PROMOCION -

Risitë dhe modernia janë dy tiparet kryesore të koleksionit të ri vjeshtë – dimër, i cili sapo ka mbërritur në dyqanin KOHAR. Ky koleksion krijon një gjuhë unike midis dizajnit dhe origjinalitetit, që e kanë burimin në profesionalizmin dhe përkushtimin e një armate artistësh. Kohar është simboli i femrës moderne, por, nga ana tjetër kërkon komoditetin e veshjes, për t’u ndier shik dhe rehat në të njëjtën kohë. Synimi i kësaj marke prestigjioze është që ta ngrejë figurën e femrës në piedestal. Imazhet e vjeshtë – dimër veshin hiret femërore me kodet e dy ngjyrave klasike: bardhë e zi

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.